Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Túžite po jemnej zmene? Vracia sa trend, ktorý ocenia blondíny aj hnedovlásky
Zdielať na

Túžite po jemnej zmene? Vracia sa trend, ktorý ocenia blondíny aj hnedovlásky

Zdroj: pinterest.com

Tento odtieň poteší tie ženy, ktoré netúžia po radikálnej zmene a dávajú prednosť prirodzenejším farbám a ľahkej údržbe.

Tento zmiešaný farebný odtieň si obľúbili aj celebrity a práve na začiatku roka hlási veľký comeback. Ak neobľubujete výrazné farby a náročné prechody, bude pre vás Bronde tá pravá!

Bronde je späť!

Táto kombinácia bola veľmi obľúbená a svedčí takmer každej, preto nie je prekvapením, že sa vo veľkom vracia na scénu. Ak dávate prednosť jemnejším farbám a čo najprirodzenejšiemu vzhľadu, je to pre vás ideálna voľba. Momentálne fičí Bronde s čo najjemnejšími rozdielmi, tzv. tón v tóne.

pinterest.com

Bronde je mix hnedej farby a blond, pričom odtiene sa pekne prelínajú a výsledok pôsobí veľmi prirodzene. Výhodou takýchto vlasov je, že pôsobia hustejšie, nadýchanejšie a celkovo vám dodajú šmrnc a mladistvý vzhľad. Oceníte tiež veľmi nenáročnú údržbu, ak je farba správne zvolená, bude vám stačiť navštíviť kaderníčku až po 2-3 mesiacoch.

Bronde milujú aj celebrity, medzi nimi napríklad Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Gisele Bündchen či Gigi Hadid, vyskúšate to tiež?

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

​https://www.instagram.com/p/BdlNewUn3sf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy

https://www.instagram.com/p/BdwiTODB-bU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy

Súvisiace články

Najčítanejšie