Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veľké odhalenie: Vypadnú vám prirodzené mihalnice, ak nosíte tie umelé?
Zdielať na

Veľké odhalenie: Vypadnú vám prirodzené mihalnice, ak nosíte tie umelé?

Zdroj: Remy Loz/Unsplash

Pre mnohé ženy sú umelé mihalnice hotovým darom z nebies a svoj deň by si bez nich už nevedeli predstaviť. Čo ak ich jedného dňa budete musieť odložiť?

Umelé 3D, 4D a viac dé mihalnice sú rozhodne top beauty vychytávkou. Tá, ktorá ich vyskúšala, na ne nedá dopustiť.

Napokon, stačí sa pozrieť na Zuzanu Plačkovú, ktorá ich neustále ospevuje. Ak vám príroda nenadelila husté a nekonečne dlhé mihalnice, žiadna špirála na svete vám z tých vašich nevyčaruje „vejáriky“ tak, ako to dokážu tie umelé.

instagram

​Asi jedinou nevýhodou je, že každý mesiac, možno aj častejšie musíte chodiť na ich dorábku, no nestojí to za to? Nemusíte sa maľovať, môžete si zvoliť dĺžku, aká sa vám páči a ráno sa zobudíte rovnako krásna, ako ste išli spať. Dôležité je poriadne sa o ne starať – česať ich každý deň, občas ich namočiť, pretože tak sa očistia a hlavne ich zbytočne nechytať.

Jedinou otázkou je, či vám dlhoročné nosenie umelých rias zničí tie vaše? Lebo príde deň, kedy si od nich budete musieť na chvíľu oddýchnuť. Odborníci sa zhodli, že sa o svoje prirodzené mihalnice nemusíte obávať v prípade, ak vám ich nanáša profesionálka, ktorá sa v aplikácii vyzná a má prax. Budete ich mať jemnejšie, no už po dvoch mesiacoch sa dokážu spamätať. Aké máte skúsenosti s umelými mihalnicami?

pixabay.com

Súvisiace články

Najčítanejšie