Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Riedke, jemné, či spľasnuté vlasy? Tieto TRIKY vám vyčaria okamžitý objem
Zdielať na

Riedke, jemné, či spľasnuté vlasy? Tieto TRIKY vám vyčaria okamžitý objem

Zdroj: brightside.me

Nie každá z nás mala to šťastie narodiť sa s hrivou ako levica. Našťastie, existuje niekoľko účinných metód, ako dodať objem aj tým najjemnejším vlasom. Vyskúšajte!

Výhodou týchto trikov je, že sú úplne jednoduché, rýchle a maximálne účinné. Určite si nájdete ten, ktorý zafunguje aj na vaše vlasy!

Prsty namiesto kefy

Fénovanie je asi najznámejší a zaručený spôsob, ako dodať vlasom objem. Aby ste sa však vyhli poškodeniu vlasov, použite namiesto kefy najskôr prsty a postupne vyzdhivujte a sušte. Až keď budú vlasy takmer úplne suché, požite okrúhlu kefu na dotvorenie účesu. 

brightside.me

​Štipec na hustejší konský chvost

Absolútne rýchly trik na dosiahnutie bohatšieho copu. Urobte si klasický chvost, potom oddeľte časť vrchných vlasov a pod ne prichyťte malý štipec. Vlasy opäť spustite, aby štipec nebolo vidieť. Okamžitý efekt zaručený! 

brightside.me

​Gumičkový trik

Ak vám nevyhovuje predošlý trik so štipcom, vyskúšajte podobný postup s gumičkami. Cop rozdeľte na dve časti a spodnú upevnite ďalšou gumičkou. 

brightside.me

Objem a vlny v jednom

Chystáte sa večer na party? Urobte si hneď ráno zakrútené drdoly po stranách a večer pred odchodom si ich jednoducho rozpustite a upravte rukami.

brightside.me

​Pomôže aj suchý šampón

Keď máte spľasnuté vlasy a nestíhate si ich umyť, pokojne použite na záchranu suchý šampón. Aplikujte ho ku korienkom po prameňoch a nakoniec poriadne vyšúchajte uterákom. Vlasy sa zbavia mastnoty a ihneď naberú objem.

brightside.me

​Hustejší vrkoč

Zapletený vrkoč z riedkych vlasov nevyzerá nikdy dobre, skúste mu trošku pomôcť. Stačí ak po zapletení popoťahujete jednotlivé časti vrkoča, prípadne ešte pre zapletením použite na vlasy trochu penového tužidla na zväčšenie objemu.

brightside.me

Prehoďte si cestičku

Ak nosíte cestičku vo vlasoch neustále rovnako, vaše vlasy budú pôsobiť spľasnuté a riedke. Ak máte málo času a potrebujete si spraviť účes, jednoducho cestičku prehoďte na druhú stranu. Keďže vlasy na to nie sú zvyknuté, zostanú pekne nadvihnuté a „neprilepia“ sa ku hlave.

brightside.me

Súvisiace články

Najčítanejšie