Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nebojte sa tmavých rúžov: Vďaka TÝMTO krokom ich budete vedieť nosiť!
Zdielať na

Nebojte sa tmavých rúžov: Vďaka TÝMTO krokom ich budete vedieť nosiť!

Zdroj: Profimedia

Už dávno sa nenosí, že na pery je vhodný len červený rúž. Poslednú dobu hrajú prím aj tmavé rúže, s ktorými ženy vyzerajú osudovo, sexy a tajomne. Viete, ako ich správne mať?

Tmavé rúže sú výrazné, a tak by ste si mali dávať pozor na ich nanášanie. Tu sú kroky, ako tmavý rúž ukážkovo nosiť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PRIYANKA JAZMIN (@priyanka_jazmin)

Nahé líčenie

​Ak si vyberiete tmavý rúž, mali by ste myslieť na to, že už veľa nepotrebujete. Tmavý rúž je dosť výrazný doplnok, a tak vám stačí, keď si dáte očné tiene v hnedých odtieňoch alebo čiernu linku. Nepreháňajte to s mejkapom, lebo budete vyzerať odstrašujúco. K tmavému rúžu je najlepší nude štýl.

Použite štetec a ceruzku

​Pri nanášaní tmavého rúžu si musíte uvedomiť, že nemôžete nič pokaziť. Preto si dajte pri maľovaní pier veľký pozor. Odporúčame použiť ceruzku aj štetec. Ceruzkou v rovnakej farbe zvoleného rúžu orámujte pery. Ak ich máte menšie, pomocou ceruzky ich zväčšíte. Potom naneste rúž štetcom a vyplňte ich. Určite si nechajte matný efekt, takže si na namaľované pery nenanášajte lesk.

Zvoľte vhodný typ rúžu

​​Každému typu ženy pristane iná farba rúžu. Ak máte svetlý typ pleti a blond vlasy, pristane vám hlavne bordový rúž, ktorý prechádza do ružovej. Pre brunetky sú ideálne tmavočervené odtiene, vyzerajú v nich osudovo. Tmavovlásky by mali vsadiť na hnedé odtiene. Fialová farba rúžu pristane všetkým od blondínok až po tmavovlásky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amelia (@noxiouslair)

Najčítanejšie